Solister

SASOs sopran Anitta Nielsen
Anitta Nielsen er klassisk sopran, med sønderjyske rødder. Hun er født i 1987 og startede 10 år gammel som kirkesanger i Skt. Jørgens Kirkes Pigekor i Aabenraa, hvor hun fortsatte resten af sin skoletid. Anitta er uddannet i sang på Kirkemusikskolen i Løgumkloster, hvorfra hun tog afgangseksamen i 2016.anitta
Som eksamensopgave sang hun blandt andet Nattens Dronnings Arie: Der Hölle Rache, som hun opnåede karakteren 12 for.
Til dagligt synger hun i forskellige kirker på Fyn, samt Odense Kirkegårdskapel, og hun samarbejder med forskellige ensembler, bl. a. en baroktrio. Anitta er vant til at optræde som solist i kor og andre sammenhænge, hvor lejlighed byder sig.

Siden foråret 2016 er hun – som den første nogensinde – blevet fast sangermedlem af SASO. Anitta siger: ”Det er utrolig skønt at få lov til at være en del af SASO. At stå og synge nogle af de smukkeste sange og vide, at det ikke blot er mig og et orkester, men at vi er en enhed, giver en speciel energi, som jeg er sikker på når ud til publikum.” Og det er lige hvad der sker: Anitta når ud til publikum.

Yderligere oplysninger, se Anittas hjemmeside: www.anittanielsen7.webnode.dk

SASOs baryton Jens Christian Krause

Klassisk baryton, bosiddende i Flensburg og arbejder som gymnasielærer i Sønderborg.

Jens Krause har modtaget sangtimer hos Ole Hedegaard, tenor, tilknyttet Den Kongelige Opera samt modtaget lejlighedsvise timer hos Poul Emborg, tenor, sanger i DR Radiokoret.

Tidligere korsanger i Kantatekoret København, Graabrødre Kammerkor og Akademisk Kor samt fast kirkesanger i Store Magleby Kirke, Dragør, og derefter i Frederiksborg Slotskirke.

Medlem af Extrachor Flensburg som 2. tenor, medvirkede i 2-5 operaer, musicals og koncerter i hver sæson.
Medvirkede bl.a. i operaerne Nabucco, Elskovsdrikken, Tosca, La Traviata, Lucia di Lammermoor, musicalen Jesus Christ Superstar og koncerter Richard Wagner: Das Liebesmahl der Apostel, Britten: War Requiem
Skuespiller, musicalsolist, stemmecoach og instruktørassistent på Det lille Teater, Flensborg.

Jens Krause: ”Det har været en fantastisk oplevelse at øve med et symfoniorkester, hvor jeg før kun har været vant til at synge med en pianist. Musikerne har været rigtigt dygtige og omsætter straks Bettinas ønsker.”