Kom og spil med

SASO er et symfoniorkester, dvs. der er er både strygere, træblæsere, messingblæsere og slagtøj. Alt dygtigt styret af vores dirigent Bettina van Buren. Vi øver på det tyske gymnasium i Aabenraa (Deutsches Gymnasium für Nordschleswig), normalt 3 tirsdage om måneden fra september til og med maj.

I januar spiller vi 3 nytårskoncerter for et stort publikum, og maj 2023 har orkestret 60-års jubilæum, hvor koncerten er henlagt til Alsion i Sønderborg. Orkestret består af ca. 35 musikere fordelt på de forskellige grupper. Men vi mangler strygere, især violiner. Også obo og fagot er velkommen.

Har du lyst til at spille med kan du henvende dig til formand

Karsten Munk, telefon: 20133157 eller mail: munk@munkmusic.dk

Dirigent Bettina van Buren

Bettina van Buren er født i Tyskland og uddannet som violinist på Musikhochschule zu Lübeck, hvor hun var elev hos professor Maria Egelhof.

Hun har en musikpædagogisk diplom med fokus på bland andet klaver, kammermusik og ensembleledelse, og studerede samtidigt violin som orkesterinstrument.

Efter diplomeksamerne har Bettina arbejdet ved teatrene i Lübeck og Flensborg som violinist, samt i Sønderjyllands Symfoniorkester. Grundet fysiske krav har Bettina lagt hendes professionelle musikerkarriere på hylden og studerer pt. fuldtid til socialfaglig rådgiver.

I 2015 var SASO så heldig at få Bettina som dirigent.

Bettinas naturlige og sikre musikalitet og hendes venlige og empatiske væsen gør, at det er en fornøjelse at deltage i orkesterprøverne.

Altid har hun en professionel og instruktiv kommentar, som løfter og skaber glæde og flow i musikken.

De seneste 7 år er SASO gradvist blevet mere velspillende, og i samme periode er SASO’s publikum både blevet mere trofast og større.