Om orkesteret

SASO ved 50-års jubilæet 2013
SASO ved 50-års jubilæet 2013

Kom og spil med

Hvis du er interesseret i at spille i orkester, og behersker dit instrument i rimelig grad. Så kontakt os i SASO. Sønderjysk Amatør Symfoniorkester har fine rammer med et kammeratligt, men samtidig dedikeret sammenhold. Vi afholder koncerter 2 gange årligt og øver på Det tyske Gymnasium i Aabenraa tirsdag aften ca. 12 gange halvårligt. 

Formand Karsten Munk: formand@saso.dk

Om orkesteret

SASO er et fuldt besat amatørsymfoniorkester, som i løbet af ca. 12 prøver per halve år indøver et nyt koncertprogram. I januar afholdes tre nytårskoncerter med wienervalse og anden underholdningsmusik, og i maj spilles der to koncerter med mere seriøs klassisk musik på repertoiret. Nytårskoncerterne spiller SASO i Ballum, Simmersted og Fjelstrup, hvor lokalbefolkningen sørger for kagebord med mere, og der er fulde huse. I maj nyder SASO godt af den gode akustik i Riddersalen på Sønderborg Slot og i Kongesalen på Folkehjem i Aabenraa.

Således spiller SASO hvert år koncerter i alle de fire sønderjyske kommuner. Men musikerne, der er mellem 12 og 83 år gamle, kommer fra et endnu større område: Kolding, Esbjerg, Ribe og Flensborg. Ca. 35 musikere medvirker til prøverne i det daglige, men ved koncerterne stiger antallet til ca. 50, inklusive assistenter.